Stand up Paddle op de Dender

Maak kennis met Sup of stand up paddle.

Deze zomer organiseren wij initiatietochten op de Dender. Elke woensdag is er een initiatie indien de weersomstandigheden het toelaten.

Reserveer hiervoor via reservatie@doxup.be, het contactformulier, in Kantien Geraardsbergen of in Bastrinke Sport- en ontspanningsoord.

Stand up paddle of Sup wordt ook wel peddelsurfen genoemd en is ontstaan uit het golfsurfen. Bij onvoldoende stroming gebruik je een peddel om je voort te bewegen. Aangezien dit vaker in kalmere wateren gebeurt geeft dit een ontspannend gevoel. Er wordt zelf Yoga gedaan op een sup.

Je draagt best lichte kledij die nat mag worden. Een T-shirt en korte broek of legging is ideaal. Je moet geen schrik hebben want bijna niemand valt in het water. Ook zal je op blote voeten op het water staan dus sandalen of slippers zijn ideaal schoeisel.

Wij vertrekken in principe aan de steiger van de Begijnhofkaai en peddelen naar de Gavers. Mogelijks doen we het omgekeerde traject. Daarvan houden wij je op de hoogte. Parkeren kan je op de kaai zelf of op de parking van de middenschool.

Stand up paddle op de Dender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *