Avontuurlijke stand up paddle tocht met DoXup SUP Expeditions

Met SUP Expeditions wil Doxup jullie een avontuurlijke stand up paddle tocht aanbieden die jullie op onbekend terrein brengt. Niet alleen willen we de grenzen van de Gentse binnenwateren overstijgen maar jullie ook de kans bieden je eigen fysieke grenzen te verleggen.

Voor de eerste expeditie hebben we de uitzonderlijke pracht van de Leie gekozen. Er zijn twee start mogelijkheden: Sint-Martens-Latem en Astene.

Vanuit Sint-Martens-Latem bedraagt de tocht zo’n 13 km, vanuit Astene wordt dat tweemaal zo lang, namelijk 26 km. Reken voor de kortste tocht 3 à 4 uur, over de langste zal je met pauzes inbegrepen eerder 7 à 9 uur doen. Veel hangt uiteraard af van de weersomstandigheden (wind), uw tempo en uithouding. WIj benadrukken dat voor deze avontuurlijke stand up paddle tocht een goede fysieke conditie vereist is, zelfs als je een deel zittend zou afleggen.

Doxup Sup Expeditions, De Leie van Latem of Astene tot in Gent

Praktisch:

Indien iemand van de groep naar het eindpunt in Gent komt, brengen wij je naar het startpunt. Wij leveren het materiaal voor de tocht, proviand, een kaartje en de nodige uitleg. Je zet je tocht in en geniet van deze unieke ervaring. Je exploten mag je ons bij aankomst op onze boot, Dokkaffee De Vrijbuiter in geuren en kleuren vertellen, bij een goed glas en een hapje.

Prijzen:

Indien je vertrekt vanuit Astene, betaal je met transport en picknick €60, vanuit Sint-Martens-Latem €50. Heeft iemand in de groep zijn eigen board dan mag hij respectievelijk €30 of €20 in mindering brengen. Wens je geen picknick dan bespaar je €10. Regel je het transport volledig zelf nog eens €10.

Reserveren en meer info:

Reserveren doe je liefst minstens een week op voorhand en kan vanaf twee gehuurde boards. Er kunnen maximaal 7 personen mee. Reserveren doe je op reservatie@doxup.be, meer info en afwijkende regelingen kan ook daar of op 0493/444 039 bekomen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *